De 5 biologische natuurwetten

Belangrijk voor je gezondheid!

De 5 biologische natuurwetten zijn in de vorige eeuw ontdekt door de Duitse internist Dr. Ryke Geerd Hamer.

Hij ontdekte na de dood van zijn zoon, en heeft dat zeer grondig getest, dat elke ziekte wordt veroorzaakt door een biologisch conflict: een gebeurtenis welke voor een individu onder andere dramatisch is. Lost diegene dit conflict direct op, zoals dieren doen, dan is er niets aan de hand. Lost hij dit conflict niet direct op, dan begint er een ziekteproces, altijd bestaand uit 2 perioden: een conflictactieve periode, de stressfase, waarin je doorgaans nog geen symptomen hebt, en, zodra zich, op wat voor manier dan ook, een oplossing voor het conflict voordoet, begint de tweede periode, de genezingsfase: je wordt ziek.

Dit is een totaal andere zienswijze dan die de reguliere geneeskunde aanhoudt en dan wij gewend zijn, en wordt steeds bekender, maar het is in mijn ogen ook een veel mooiere zienswijze, één die uitgaat van vertrouwen in het prachtige herstelvermogen van de natuur en van het menselijk lichaam. Je bent niet ziek, je bent in genezing! Een wereld van verschil. De natuur maakt geen fouten, regelt alles perfect en alles is verklaarbaar. Hoe mooi is dat?

Wil je hier meer over weten? Ik kan je er veel over uitleggen en je bijstaan in je ziekteprocessen. Ook plaats ik regelmatig interessant input hierover op social media. Zie onderaan deze pagina. 

Het is overigens raadzaam de 5 biologische natuurwetten te leren kennen als je gezond bent. Dat maakt het doorlopen van eventueel nog komende ziekten een stuk gemakkelijker. Leer biologisch denken.