Consulten en tarieven

Afspraakmogelijkheden overdag, ’s avonds en in het weekend.

Afspraken kunnen telefonisch, via Whatsapp of e-mail gemaakt worden.

Een consult, in mijn praktijk, buiten of online, duurt ongeveer een uur en kost € 80 (met ingang van 1 april 2023 kost dit € 89).

Langere consulten zijn ook mogelijk. Neem daarvoor contact op. 

Een consult relatietherapie voor 2 personen duurt ook ongeveer een uur en kost
€ 120 (met ingang van 1 april 2023 wordt dit € 130).

Een haptonomische massage van een half uur kost € 40 (met ingang van 1 april 2023 wordt dit € 45).

Betaling kan contant, via een overschrijving of een Tikkie, aan het einde van het consult. Na betaling stuur ik je een digitale factuur.

Voor een consult heb je geen verwijzing van huisarts of specialist nodig. Mijn behandelingen worden niet vergoed door een zorgverzekeraar. Ik kies daar bewust voor. Het is wel een mooie investering in gezondheid en welbevinden. Vind jij jezelf dat waard? Maak dan zeker een afspraak. Per saldo maakt het ook niet veel verschil of je een gedeelte van de kosten vergoed krijgt, omdat er daarbij een beperking van het aantal consulten is en je hiervoor wel het hele jaar een forse premie per maand betaalt. Bovendien heeft een verzekeraar op deze manier geen inzage in je gegevens. De behandelingen zijn vrijgesteld van BTW. Werkgevers hebben vaak wel mogelijkheden om kosten voor consulten als bedrijfskosten op te voeren. Informeer hiervoor bij je werkgever. 

Sinds 2018 sta ik ingeschreven in het therapeuten-register van de School voor Vrije haptonomie te Utrecht.

Ik ben aangesloten bij Levinas Haptotherapeuten. Dit zijn zelfstandig gevestigde en erkende haptotherapeuten, die behandelen voor die kosten waarmee toegankelijkheid tot deze zorg kan blijven bestaan. Wat zoveel betekent dat als je moeilijk rond kunt komen, er een lager tarief beschikbaar is. Als je hier meer informatie over wilt, neem dan contact op.

Tevens ben ik aangesloten bij het NIBIG, het Nederlands Instituut voor Belangen-behartiging Integrale Gezond-heidszorg.