Over mij

Mijn naam is Jeanette van den Heuvel. Ik ben in 1965 geboren en moeder van 4 kinderen. Ik woon met mijn partner en 2 nog thuiswonende kinderen, onze hond, paarden, kippen en geit in Berkenwoude, op een prachtige landelijke plek in Zuid-Holland.

Al lang interesseerde het mij wat de oorzaken van ziekten zijn en wat je als mens het beste kunt doen om gezond te zijn en te blijven en prettig te leven. Jaren geleden stuitte ik op de biologische natuurwetten en tijdlijn healing en heb daar een opleiding, diverse workshops, cursussen en zelfstudie in gevolgd. En nog steeds doe ik aan verdere verdieping daarin.

Haptonomie sprak mij al erg lang aan en gelukkig kwam er een mogelijkheid een opleiding tot haptotherapeute te volgen aan de School voor Vrije Haptonomie in Utrecht, alsmede cursussen ontspannings- en haptonomische massage.

Verder lees ik veel interessante boeken en volg ik allerlei masterclasses, webinars en doe regelmatig een nascholing. Zie mijn LinkedInpagina onderaan.

In 2018 ben ik mijn praktijk begonnen. Eerst aan huis in Berkenwoude, maar vanaf najaar 2020 heb ik een eigen praktijkruimte in therapeutengebouw De Verdieping in Gouda.

Ik houd van de natuur, dieren, rust, oprecht- en puurheid, mijn hart volgen, paarden, handwerken, tuinieren en nog veel meer.